Home – Search

De kers op de Veluwe

Kom je genieten van deze unieke plek In De Rimboe?

Verplichte velden zijn gekenmerkt met *De Tuinkers

Midden in het bos, op het gezellige park In De Rimboe, vind je De Tuinkers. Een super fijn huisje dat is ingericht op gezinnen met (jonge) kinderen. Glij van de veranda, schommel tussen de bomen, maak heksensoep in de tipi Hutjemutje en geniet van de prachtige vogelconcerten. Het park is (naast dat het echt het leukste park van de omgeving is – met regelmatig live optredens) van alle gemakken voorzien met een heerlijk openlucht zwembad en een Herberg met lekker eten! Een plek om even helemaal op te laden!

Enjoy your stay : )

Het huisje met de blauwe glijbaan

Wakker worden met alleen het geluid van vogeltjes. Vanaf de veranda uitkijken op het bos en genieten van een kopje koffie. De Tuinkers is een plek waar gezinnen kunnen ontspannen en opladen. Een comfortabele plek midden in de natuur. Wat kan je verwachten?

Het park

Aan de rand van de heide, verscholen in het bos ligt camping en bungalowpark In De Rimboe. Dit licht glooiende terrein vol dennenbomen, grasveldjes, speeltuintjes en vakantiehuisjes is de ideale plek op de Veluwe om te ontspannen. Er is een verwarmd buitenzwembad, een goed restaurant, een zomers animatieteam en een overdekt muziekpodium.

Tips en omgeving

Hoewel je prima je hele vakantie op het park kan doorbrengen, is er in de omgeving veel leuks te doen! Maak prachtige wandeltochten naar de Ermelosche Hei of huur een ouder-kind tandem en fiets naar de nabijgelegen dorpjes Putten of Harderwijk. Wanneer je echt een waaghals bent, loop je zo naar het klimbos! Meer tips voor de omgeving?

Over ons

Vanuit liefde voor de natuur kochten Marjolein en Annebel (ontwerpteam) dit heerlijke huisje aan de rand van het bos. De perfecte plek om de creativiteit op te laden en de kinderen vies te laten worden. Met veel liefde toverden ze De Tuinkers stukje bij beetje om in een eigenwijs paleisje.

The moment we arrived in the house, I really love the design, colors, atmosphere you created!
Daria
Avonturier

Check de beschikbaarheid